MG Energy Systems

MG Energy Systems

Nov član v naši družini zastopstev!

 

Pri Elektro Štumpfl smo pred časom v našo družino uradnih zastopstev sprejeli novega člana. Postali smo namreč

uradni distributer v Sloveniji za

MG baterije,

nizozemskega proizvajalca MG Energy Systems B.V.

MG baterije so baterije vrhunske kvalitete in višjega cenovnega razreda, ki so poleg navedenega tudi robustne in kompaktne a vseeno izredno lahke, zanesljive in varne za uporabo. 12, 24 in 48 voltne, litij - železne LFP (LifePO4) baterije se uporabljajo na plovilih, v avtodomih in reševalnih vozilih ter zahtevnih instalacijah. V električni sistem se lahko vzporedno in zaporedno veže več baterij, s čimer povečamo kapaciteto in moč električnega sistema – vse do 900 voltov napetosti. Proizvajalec nudi tudi vmesnike za nadzor delovanja baterije prek zaslonov ali pametnih telefonov.

V naši ponudbi boste našli dve seriji MG baterij, dva krmilnika delovanja in en vmesnik.

  • HE serija baterij: kompaktne in izredno lahke litij-ionske baterije s povečano kapaciteto za shranjevanje energije, primerne za specifične sisteme in projekte, kjer teža igra odločilno vlogo
  • Serija baterij RS: serijo litij – ionskih baterij odlikuje visoka učinkovitost v kombinaciji z visoko stopnjo zaščite same baterije proti pregrevanju, primerne za hibridna in elekrična vozila, uporabo v industriji in na plovilih. Uporablja se jih za vgradnjo v zelo kompleksne oziroma zahtevne električne sisteme
  • Krmilniki baterij: Seriji krmilnikov baterij Master HV in Master LV skrbita za pravilno, zanesljivo in kakovostno delovanje ter varnost baterijskih sistemov. Master LV je primeren za nadzor nizko napetosnih sistemov (do 96 V), linija Master HV pa nadzira visokonapetostne baterijske sisteme (do 900 V).
  • Vmesnik Smartlink MX: vmesnik zbira podatke z dveh ali več krmilnikov baterij, ki so povezani v sistem. Za prikaz podatkov na monitorju pa moramo vmesnik kombinirati še z zaslonom MG Energy monitor.

 

Vas zanima individualna ponudba? Pišite nam! - instalacije@elektro-stumpfl.si

Fotografije